Abdullah Peker, Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası genel başkanı oldu

Sayın Peker, Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası genel başkanı oldu :Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikası’nın 3. Olağan Kongresinde Abdullah Peker, genel başkanlığa seçildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Peker, “2009 yılından bugüne kadar genel başkan yardımcısı olarak HAKSEN’e bağlı kısa adı UDEM Haksen olan Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Sendikasının 24 ve 25 Ekim’de yapılan 3. olağan kongresinde genel başkan olarak seçildim. Bana destek olan üye arkadaşlarıma ve HAKSEN Genel Başkanı Ayhan Çivi kardeşime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Hukukun üstünlüğüne inanmaya devam edeceklerini belirten Peker, “Problem değil, proje üretmeye devam edeceğiz. Güçlünün değil, haklının yanında olmaya devam edeceğiz. Siyasi partilerin değil, memurun ve üyemizin arka bahçesi olacağız. Bölücüler hariç tüm siyasi partilerimize eşit mesafede olduk ve olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Üniversitesi hafif raylı sistem projesini gündemde tutacağız. İlgili bürokratlarla ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile bu konuda görüşmeler yapacağız” açıklamasında bulundu.
Eklenme : 02 Kasım 2015

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : GMK Bulvarı 40/2 Kat 2 Maltepe / ANKARA - Telefon : G.Bşk:05445516454 - Faks : (0312)2290326